Mitt Gamla Stockholm

  • 24 aug


Fototävlingen Mitt Gamla Stockholm

Var med i Metropols fototävling Mitt Gamla Stockholm! En jury väljer de fem bästa bidragen. Dessa är med på en utställning under visningen för Tema Stockholm på Metropol auktioner fredag 21/8, lördag 22/8, söndag 23/8 och måndag 24/8.

Vi visar även regelbundet upp bilder från tävlingen på vår Facebook-sida, där vi också gärna använder dem som omslagsbild - och på Instagram.

Så kan du vara med


Delta i tävlingen genom att ladda upp din bästa stockholmsbild. Du kan delta med flera bilder om du vlll.

Bilden behöver vara i hög upplösning om vi ska kunna använda den brett. Däremot kan du få problem med att ladda upp bilder som är större än 8 MB.

Du behöver skriva ett par ord om bilden för att vi ska kunna ha med den i tävlingen. Skriv t.ex. var du tog bilden, hur du gick tillväga och varför du valde just det här motivet.

Villkor


1. Bilden måste vara minst 20 år gammal.
2. Deltagande sker genom kostnadsfri uppladdning av bilderna på Metropol.
3. Det är inte tillåtet att tävla med andras bilder. Sker detta kommer eventuella ekonomiska krav från upphovsrättsinnehavaren att riktas vidare till den som laddat upp bilden.
4. I och med uppladdningen medger fotografen (tillika upphovsrättsinnehavaren) att bilden får publiceras på Metropol, i Metropols Magasin samt i andra sammanhang som rör tävlingen. Metropol får även rätt att använda bilderna för en samlingsutställning för tävlingen. Även partners får publicera/visa de bilderna i sammanhang som rör tävlingen.
5. Fotografen står själv för eventuell vinstskatt.
6. Domarnas beslut kan inte överklagas.
7. Ladda upp en högupplöst bildfil. Den kortaste bildsidan måste vara minst 2000 pixlar.
8. Bildredigering är tillåtet, det vill säga justeringar av färg, kontrast, ljushet med mera som görs för att få önskat utseende på bilden.
9. Ramar på bilderna är inte tillåtet. Ramar kommer att skäras bort vid publiceringen. Pålagda signaturer, symboler eller logotyper är inte tillåtet i bilderna och leder till att bilderna stryks.
10.Personuppgifter som insamlas under tävlingen behandlas enbart imom ramen för tävlingen.
11. Sista dag att skicka in ditt bidrag är 4 augusti 2020


Ladda upp din bild


Ladda ner broschyr