Värdering online

Auktionshuset Metropol värderar konst, antikviteter och andra inredningsföremål utan kostnad när det gäller eventuell försäljning. Föremål tas emot under hela året.

Via vår webbtjänst Värdering online kan du skicka in en värderingsfråga via webben och skicka med bilder. Uppge mått, konstnär eller tillverkare, och ge en kort beskrivning samt eventuell historik kring föremålet så svarar någon av våra experter.

Vi kan tyvärr inte ta emot bilder eller förfrågningar via e-post utan hänvisar till tjänsten Värdering online.

Förfrågningar via Värdering online behandlas i turordning och så snabbt som möjligt. Då det ofta är många kunder som gör förfrågningar kan det ibland dröja något innan du får svar, men vi hör av oss via telefon eller e-post när värderingen är klar.

Observera att värderingen är preliminär, baserad på den bild som skickats in och kan komma att ändras vid en besiktning.

Vid större uppdrag gör vi även hembesök och värdering på plats, kontakta då vår telefonvärdering för konsultation och tidbokning.

Tjänsten Värdering Online är främst till hjälp för dig som avser att lämna in en vara till försäljning på auktion och kan inte användas för försäkringsvärderingar och dylikt . Behöver du hjälp med en försäkringsvärdering, kontakta oss så bokar vi en tid med en besiktningsman.

Vad är den värd?

Följ oss på Facebook