Press & nyheter / Nyheter

Metropol lanserar månadskvalité – Metropol Klassiska

2012-01-10


Från och med 2012 kommer Metropol att hålla en klassisk klubbauktion med dekorativa kvalitetsföremål en gång i månaden vid sidan om e-auktionen varje måndag.


I en brytningstid väljer Metropol nu att aktivt satsa på kontinuitet och trygghet i form av den klassiska klubbauktionen parallellt med ett framgångsrikt koncept för e-auktioner.

– Vi fortsätter att utveckla vårt framgångsrika koncept med en auktion varje måndag och ny visning varje helg, det tror vi på, säger Lars Åhlander, VD. Vi månar om att Metropol varje helg ska fortsätta vara den givna träffpunkten för de inrednings-intresserade.

– Utöver Metropols Klassiska Klubbauktion är det normalt också en temaauktion samma dag, så visningarna och auktionerna kommer att vara lite extra spännande de veckorna, säger Lars Åhlander. Vi samlar ett spännande urval av bättre och dekorativa kvalitetsföremål till de här auktionerna.

Under våren är det Klassisk Klubbauktion den 30 januari, 27 februari, 26 mars och 28 maj. Temaauktionerna sker parallellt med den nya Klassiska auktionen. Vårens teman är Lisa Larson & Stig Lindberg den 30 januari, grafik den 27 februari, tema Silver den 23 april samt Orientaliska Mattor den 28 maj.Metropol Klassiska på metropol.sebakg
Ladda ner broschyr